top of page

ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΡΑΛΙ ΠΗΛΙΟΥ 2023

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ (REALTIME)
Ο Σύλλογος Φίλοι Ιστορικών Οχημάτων Φ.Ι.Ο., μέλος τη Ελληνικής Ομοσπονδίας Φίλων Παλαιού Αυτοκινήτου Ε.Ο.-ΦΙΛ.Π.Α. και της Διεθνούς Ομοσπονδίας Ιστορικών Οχημάτων F.I.V.A, επιθυμώντας να συμβάλλει τα μέγιστα στη διάσωση των Ιστορικών οχημάτων, που αποτελούν την εξέλιξη της τεχνολογίας στις μετακινήσεις και μεταφορές του ανθρώπου, να διαμορφώσει με τις παρεμβάσεις της ένα υγιές πεδίο στο χώρο της κλασσικής αυτοκίνησης στην Ελλάδα, αλλά και να υλοποιήσει δράσεις με έντονο κοινωνικό πρόσημο, για την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των πολιτών σε μείζονα θέματα που απασχολούν τις σύγχρονες κοινωνίες, διοργανώνεται το τριήμερο 9, 10 και 11 Ιουνίου, ένας αγώνας ακριβείας (Regularity) με ιστορικά οχήματα, σε διαδρομές που περιλαμβάνουν κυρίως τον πεδινό και ορεινό όγκο του Πηλίου, τον Βόλο αλλά και την ευρύτερη περιοχή.


Αναβίωση του «Ιστορικού Ράλι Πηλίου»

Η ΦΙΟ προγραμματίζει, μετά από αρκετά χρόνια, την αναβίωση του Ιστορικού Ράλι Πηλίου, για το 2023, με την υποστήριξη της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας & Σποράδων, του Δήμου Βόλου, του Δήμου Νοτίου Πηλίου, το Δίκτυο Περραιβία και επιχειρήσεων της περιοχής μας, γεγονός που ελπίζουμε ότι θα συγκεντρώσει το ενδιαφέρον πληρωμάτων από την Ελλάδα και το εξωτερικό.
Παραλία Βόλου – Παπαστράτος

Από τις 18.00 μέχρι και τις 22.00 το απόγευμα της Παρασκευής θα υποδεχτούμε τα ιστορικά οχήματα που θα λάβουν μέρος στον αγώνα, θα ακολουθήσει ο τεχνικός τους έλεγχος (18.00 - 21.00, τα υπόλοιπα αυτοκίνητα το Σάββατο το πρωί πριν τον αγώνα), ενώ θα διανεμηθούν και τα απαραίτητα έγγραφα και σήματα του αγώνα στα πληρώματα. Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης αυτής και της έκθεσης των οχημάτων στον παραλιακό χώρο μπροστά από το κτίριο «Παπαστράτος», θα υπάρχει μουσική επένδυση από Dj’s, τα κρουστά της ομάδας των Caracatu, καθώς και ο καθιερωμένος επίσημος χαιρετισμός των διοργανωτών, της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας και του Δήμου Βόλου. Στις 20.00 θα ξεκινήσει η επίσημη εκκίνηση του αγώνα για τα αυτοκίνητα και τα πληρώματα που θα συμμετάσχουν καθώς και η φωτογράφιση τους, ενώ η βραδιά θα ολοκληρωθεί με την συναυλία του συγκροτήματος Όμπραξ.


Σάββατο 10 Ιουνίου

Αγριά Βόλου – Ξενοδοχείο Valis (Σταθμός τραίνου)

Προσυγκέντρωση και Τεχνικός έλεγχος των αυτοκινήτων 08.00 έως τις 09,30. Εκκίνηση του Α’ σκέλους του αγώνα Regularity 10.00, με διαδρομές που περιλαμβάνουν όλους τους παράλιους οικισμούς του Πηλίου μέχρι και την Αγία Κυριακή στο Τρίκερι, όπου τα οχήματα θα συγκεντρωθούν στην προβλήτα και θα παρατεθεί γεύμα για τα πληρώματα και ο χαιρετισμός των τοπικών αρχών του Δήμου Νοτίου Πηλίου. Ο αγώνας θα ολοκληρωθεί με την επιστροφή των οχημάτων στην Αγριά Βόλου, με τον τερματισμό που θα γίνει το απόγευμα του Σαββάτου στον χώρο μπροστά από το σταθμό.


Κυριακή 11 Ιουνίου

Αγριά Βόλου – Ξενοδοχείο Valis (Σταθμός τραίνου)

Εκκίνηση του Β’ σκέλους του αγώνα Regularity από τον χώρο της αφετηρίας μπροστά από το σταθμό της Αγριάς 11.00, με διαδρομές που περιλαμβάνουν αυτή τη φορά τον Νότιο-Ανατολικό ορεινό όγκο του Πηλίου και τα παραδοσιακά χωριά του, μέχρι τη Βυζίτσα και τις Μηλιές και επιστροφή στην Αγριά Βόλου το μεσημέρι για τον τερματισμό. Μετά την ολοκλήρωση του αγώνα, θα παρατεθεί γεύμα, θα ανακοινωθούν οι νικητές και θα απονεμηθούν τα κύπελλα και τα βραβεία στους συμμετέχοντες.


ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Έκθεση οχημάτων Παρασκευής

(ελεύθερα για τους συμμετέχοντες στον αγώνα)

10,00€/ αυτοκίνητο

5,00€/μοτοσυκλέτα


Λόγο έκτακτης χορηγίας τα ποσά συμμετοχης προσαρμόζονται αντίστοιχα μέχρι τέλους της διαδικασίας (Πέμπτη 8/6 - 18.00), όπως παρακάτω:


Αυτοκίνητο με δυο επιβάτες (έως 2/6)

150,00 € συμμετοχή χωρίς διαμονή με 2 Γεύματα (Τρίκερι & Valis)


Αυτοκίνητο με δυο επιβάτες (έως 2/6)

250,00€ για 2 διανυκτερεύσεις (Valis) & 2 Γεύματα (Τρίκερι & Valis)

Προαιρετικά :

3η διανυκτέρευση – βράδυ Κυριακής (Valis) + 75,00€


Σε όσους έχουν προπληρώσει, θα επιστραφεί η διαφορά την Παρασκευή 9/6 !


Τραπεζικός Λογαριασμός για την κατάθεση των χρημάτων : Τράπεζα Πειραιώς ΙΒΑΝ GR 9301 7261 2000 5612 0107 3244 5

(Δικαιούχος: Κωσταντίνος Καρακατσάνης)


Παρακαλούμε για την καλύτερη διεξαγωγή της διοργάνωσης να δηλώσετε το συντομότερο δυνατό την συμμετοχή σας, υπενθυμίζοντας ότι έχει τεθεί όριο αυτοκινήτων στις 50 συμμετοχές.
Αίτηση Συμμετοχής
.pdf
Λήψη PDF • 1.05MB

Στον αγώνα συμμετέχουν Ιστορικά αυτοκίνητα και youngtimers.


ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΡΑΛΙ ΠΗΛΙΟΥ 2023
.pdf
Λήψη PDF • 383KB

ΑΔΕΙΑ - ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΡΑΛΙ ΠΗΛΙΟΥ 2023
.pdf
Λήψη PDF • 225KB


Το Hotel Resort & Spa Valis είναι 5 αστέρων.


Είμαστε στη διάθεσή σας για κάθε πληροφορία ή διευκρίνιση.


Κώστας Καρακατσάνης –Πρόεδρος ΦΙΟ, Τηλ. 6944-887441

Τζαννέτος Παπαγεωργίου - Αντιπρόεδρος ΦΙΟ Τηλ. 6938-139410


Έδρα γραφείων & εντευκτηρίου: Πανθεσσαλικό Στάδιο Βόλου

Ε-ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΦΙΟ2
.pdf
Λήψη PDF • 2.92MB

972 Προβολές

Comments


bottom of page