top of page
Εικόνα συγγραφέαtzannetos papageorgiou

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ


Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλα τα μέλη του Συλλόγου μας που συμμετείχαν στις εργασίες της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης, τον Διοικητικό και Οικονομικό απολογισμό του προσωρινού Δ.Σ., την Τετάρτη 15 Νοεμβρίου 2023, όπου διεξήχθησαν παράλληλα και οι εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

Ιδιαίτερα ευχαριστούμε τα μέλη μας Γεώργιο Ταταριώτη, Απόστολο Παπαγεωργίου και Κωστα Σκριαπα που στελέχωσαν την εφορευτική επιτροπή και συντέλεσαν στην ομαλή διεξαγωγή της εκλογικής διαδικασίας.


Τα αποτελέσματα των εκλογών ανέδειξαν το νέο πενταμελές Δ.Σ. το οποίο αποτελούν οι:


  • Κωσταντίνος Καρακατσάνης - Πρόεδρος

  • Ιωάννης-Τζαννέτος Παπαγεωργίου - Αντι-Πρόεδρος

  • Χρήστος Μιχόπουλος - Γραμματέας

  • Κωσταντίνος Νικόπουλος - Ταμίας

  • Δημήτρης Κογκέλης - Μέλος

καθώς και την εξελεγκτική επιτροπή που αποτελούν οι :

  • Νικόλαος Μιχαϊλίδης

  • Αθανάσιος Καρηνάκης

  • Θωμάς Παππάς


Εκτός αυτού, έγινε γνωστό στην Γενική Συνέλευση το νέο πρόγραμμα εκδηλώσεων της ΦΙΟ για το 2024, που εκτός από τις τακτικές συνευρέσεις στο εντευκτήριο του Συλλόγου κάθε Τετάρτη και την καθιερωμένη κοπή πίτας, επικεντρώνεται στις παρακάτω μεγάλες εκδηλώσεις:


20 & 21 Απριλίου


ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΙΣΤΟΡΙΚΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

Η εκδήλωση έχει σαν σημείο αναφοράς την πόλη της Λάρισας και θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία και με συμμετοχή και άλλων Λεσχών της περιοχής τού θεσσαλικού κάμπου.

Σκοπός της εκδήλωσης είναι παράλληλα με την εκδήλωση, να αναπτερώσει το ηθικό των ανθρώπων της περιοχής και να δώσει μια νότα αισιοδοξίας στον κόσμο πού το έχει πραγματικά ανάγκη, μετά την τεράστια καταστροφή πού άφησε στο πέρασμα της η θεομηνία Daniel και Ilias.


01 & 02 Ιουνίου


ΡΑΛΛΥ ΠΗΛΙΟΥ 2024

Ο 2ος αγώνας Regularity που θέλουμε να καθιερώσουμε ως ετήσιο θεσμό, θα πραγματοποιηθεί από τις 1/6 έως τις 2/6 (Σάββατο και Κυριακή) στην περιοχή της Μαγνησίας-Πηλίου, ενώ θα γίνει προσπάθεια η 31/5 (Παρασκευή), να είναι η επίσημη εκκίνηση και η καθιερωμένη έκθεση των οχημάτων στην παραλία του Βόλου.

Ο αγώνας έχει συμπεριληφθεί στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα της ΕΟΦΙΛΠΑ για το 2024.


23 Σεπτεμβρίου 2024


DISTINGUISHED GENTLEMAN'S DRIVE - VOLOS 2024

Συνεχίζουμε απρόσκοπτα την υποστήριξή μας σε αυτή την παγκόσμια φιλανθρωπική εκδήλωση, έχοντας κάνει την πρώτη εκδήλωση το 2022 για την Ελλάδα, ελπίζοντας να παρασύρουμε και άλλες λέσχες Ιστορικών οχημάτων να συμβάλουν σε αυτή την πραγματικά μεγάλη και πολύ όμορφη εκδήλωση, που πραγματοποιείται ταυτόχρονα στις περισσότερες μεγάλες πόλεις του κόσμου, επικεντρωμένη στα ιστορικά αυτοκίνητα, αλλά με σκοπό την συγκέντρωση χρημάτων για την ενίσχυση των ερευνών στον καρκίνο του προστάτη.


Για οτιδήποτε νεότερο, καθώς και για την νέα διαδικασία έκδοσης πιστοποιητικών Ιστορικότητας (έκδοση Κρατικών Ιστορικών Πινακίδων), παρακαλούμε να ενημερώνεστε από την ιστοσελίδα της ΦΙΟ www.fioclub.gr, την αντίστοιχη ομάδα στο Facebook και στις συναντήσεις κάθε Τετάρτη στο εντευκτήριο μας μετά της 18.00.


Εκ μέρους του ΔΣ της ΦΙΟ


Κων/νος Καρακατσάνης

Πρόεδρος






Comentarios


bottom of page